+49 (0) 28 21 - 72 72 -70 info@klevis.de
Klevis - Verzekeringen Kleve

Onze verzekeringspartners in Kleve

Voor het vinden van de juiste verzekering is een individueel advies door betrouwbare experts doorslaggevend. Onze partners in Kleve, Provinzial-Versicherung Lohmann & Reinders OHG, beschikken over meer dan 20 jaar verzekeringservaring en bieden met de beste voorwaarden de zekerheid die u nodig heeft. Tijdens het adviesgesprek worden uw behoeften geanalyseerd. U krijgt ondersteuning bij zowel het kiezen als het afsluiten van de verzekering, maar ook in geval van schade.

Uw voordelen met de verzekeringsadviseurs van Lohmann & Reinders

  • Persoonlijk, individueel en betrouwbaar advies
  • Deskundigheid op het gebied van nieuwe oprichtingen: onze partners weten welke verzekeringen u werkelijk nodig heeft.
  • Voor u gelden de best mogelijke voorwaarden.
  • U profiteert van de jarenlange verzekeringservaring van Lohmann & Reinders
  • Meer dan alleen begeleiding tijdens het afsluiten: ook ondersteuning bij schadegevallen!
  • Zekerheid voor uw bedrijf & voorkoming van risico’s: In geval van schade bespaart u tijd & geld

Wij werken samen met de experts op het gebied van verzekeringen voor industrie, handel en bedrijfsleven aan de Niederrhein.  Bovendien bieden onze partners alle denkbare andere verzekeringen. Hier kunt u, van ziektekosten- tot aan huisdierverzekering, alle verzekeringen vinden. Onze partners bieden u rondom bescherming voor zowel zakelijk als privé.

Profiteer van onze persoonlijke en veelomvattende service!

Welke verzekeringen zijn absoluut noodzakelijk voor mijn bedrijf?

Heeft u met behulp van Klevis een slapende vennootschap gekocht of uw bedrijf gestart , dan adviseren wij u zich tegelijkertijd te laten adviseren door onze ervaren verzekeringspartners in Kleve. Lohmann & Reinders leggen u in een persoonlijk gesprek uit welke verzekeringen zinvol zijn voor uw bedrijf.​

Meer dan alleen begeleiding tijdens het afsluiten

Wanneer u de verzekeringen heeft afgesloten, die aansluiten op uw behoeften, dan staan onze verzekeringspartners u natuurlijk ook bij schadegevallen terzijde. Ze ondersteunen u bij de schademelding, de aanlevering van de noodzakelijke documenten en staan u voor vragen ter beschikking.

Zekerheid en voorkoming van risico’s

Wij adviseren u om een inventarisatie van uw bestaande verzekeringen te laten maken. Graag adviseren onze partners in Kleve u welke extra verzekeringen u eventueel nog nodig heeft.

Naast het verzekeringsadvies & de begeleiding door onze partners bieden wij van Klevis startende bedrijven bovendien domicile service & vastgoedbeheer. Informeer naar onze uitgebreide dienstverlening.

In samenwerking met Provinzial-Versicherung Lohmann & Reinders OHG

Online overname vennootschap

GmbH | UG | B.V. | S.L.

    Hulp nodig?