+49 (0) 28 21 - 72 72 -70 info@klevis.de
domicilie-dienst

Uw domicilie dienst in de regio Niederrhein

U hebt een bedrijfsadres in Duitsland nodig? U wilt de vestigingsplaats van uw bedrijf veranderen? Misschien hebt u net een bedrijf opgericht of een van onze KLEVIS overname-vennootschappen gekocht? Gefeliciteerd – wij wensen u veel succes als ondernemer!

Dit levert de vraag op of u reeds in de beginfase van uw bedrijfsactiviteit in Duitsland een eigen kantoor voor uw vestigingsplaats nodig hebt, wat gepaard gaat met een aanzienlijke kapitaalbinding.  Huurcontracten op lange termijn, personeelskosten i.v.m. de geregelde bezetting van het kantoor alsmede de kosten voor het onderhoud van een eigen pand zijn hier slechts enkele voorbeelden.  Een bedrijfsadres met aangesloten kantoordiensten kan hier een voordelig alternatief zijn.

Domicilieservice: Hoge flexibiliteit en lage kosten

Dankzij de Klevis Domicilieservice kunt u in het kader van een domicilie-vennootschap ook zonder eigen pand of kantoor gebruik maken van kantoorvoorzieningen.

Naast een representatief bedrijfsadres heeft u, onafhankelijk van uw woonplaats, door de Klevis Domicilieservice toegang tot aantrekkelijke ruimtes die u flexibel kunt huren – juist wanneer u hiervan gebruik wilt maken.  Onze kantoordiensten bevatten uiteraard het ontvangen en doorsturen van uw inkomende post per post, fax of e-mail.

U heeft maar van tijd tot tijd een kantoorruimte nodig om ongestoord en in een relaxte sfeer te kunnen werken of met uw zakenpartners te vergaderen? Dan is de Klevis het juiste adres voor uw vestiging!

Onze service domicilie dienst omvat

  • Een representatief bedrijfsadres voor uw vestiging in het hart van Kleef
  • Kantoordiensten: ontvangen en doorsturen van uw inkomende post
  • Telefoondiensten (inkomend en uitgaand) door een professionele, lokale aanbieder
  • Neutrale, aantrekkelijke vergaderruimte voor 2 t/m 8 personen
  • Hoogwaardig ingerichte kantoorruimte voor tijdelijk gebruik

Online overname vennootschap

GmbH | UG | B.V. | S.L.

    Hulp nodig?