+49 (0) 28 21 - 72 72 -70 info@klevis.de

Duitse GmbH kopen: De efficiënte weg naar bedrijfsoprichting

Koop een Vorrats-GmbH (Gesellschaft mit beschränkter Haftung) vanuit Nederland in plaats van er een op te richten! Ontdek bij Klevis Service GmbH de ideale oplossing voor uw ondernemerschap: vermijd onnodige risico’s en start direct met zakendoen door directe aanvaarding van zakelijke activiteiten. Onze Vorrats-GmbH’s stellen u in staat om zonder persoonlijke aansprakelijkheid direct zakelijk actief te zijn. Profiteer van onze uitgebreide service en vergemakkelijk uw weg naar zelfstandigheid. Met Klevis Service GmbH staat u aan de veilige kant! Ontdek hoe Nederlandse bedrijven kunnen profiteren van de expertise van Klevis Service GmbH en het gemak van het starten van zakelijke activiteiten in Duitsland, met betrouwbare Duitse zakenpartners on klanten.

De voordelen van een Vorrats-GmbH van KLEVIS

Ontdek met een onbelaste bestaande GmbH van KLEVIS de optimale combinatie van veiligheid en flexibiliteit voor uw bedrijf. Profiteer van een snelle en risicovrije oprichting van uw bedrijf op de Duitse markt, die uw zakelijk succes ondersteunt. U kunt zich richten op de opbouw van uw bedrijf.

 • Directe aanvaarding van uw zakelijke activiteiten: Onze Vorrats-GmbH’s zijn correct geregistreerd in het handelsregister.
 • Zonder persoonlijk aansprakelijkheidsrisico: Geen van de GmbH-Vorratsmaatschappijen heeft op enig moment economische activiteiten verricht, de GmbH-mantel vormt een uitzondering.
 • Overneembaar bedrijfsrekening: Het vereiste maatschappelijk kapitaal voor uw nieuwe vennootschap is volledig gestort op de bankrekening.
 • Garantie: Wij verzekeren dat onze Vorrats-GmbH’s volledig vrij zijn van verplichtingen of verplichtingen uit eerdere activiteiten.
 • Vermijden van bureaucratische rompslomp: U verstrekt ons de benodigde informatie, wij regelen de rest voor u!

Transparante kosten voor een bestaande GmbH van KLEVIS

 • De prijs voor het kopen van een Vorrats-GmbH bij KLEVIS bedraagt € 27.900.
 • Deze prijs omvat het maatschappelijk kapitaal ter waarde van € 25.000 en onze servicekosten.

In slechts 5 stappen naar de aanschaf van een KLEVIS Vorrats-GmbH

1. U verstrekt een checklist voor bedrijfs- en persoonsgegevens.
2. Klevis voert de naamafstemming uit met de Kamer van Koophandel op de toekomstige bedrijfslocatie.
3. Wij regelen snel een afspraak bij de notaris.
4. Na betaling van de koopprijs en het afsluiten van de notariële akte, dragen wij het banksaldo van de vooraf opgerichte vennootschap aan u over.
5. Na registratie in het duitse handelsregister ontvangt u het huidige uittreksel uit het handelsregister, de openingsbalans en alle zakelijke documenten.

Het verschil tussen een Vorrats-GmbH en een GmbH-mantel

Vorrats-GmbH: Het bedrijf is al opgericht, heeft op geen enkel moment economische activiteiten verricht en is daarom financieel niet belast.

GmbH-mantel: Het bedrijf was in het verleden al economisch actief geweest.

Andere Vorratsmaatschappijen van KLEVIS

Met jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsoprichting bieden onze specialisten u de mogelijkheid om snel en eenvoudig Vorratsmaatschappijen te verwerven. Profiteer van onze expertise en start uw bedrijfsproject met een solide basis.

Naast de Vorrats-GmbH bieden wij deze Europese rechtsvormen als Vorratsmaatschappij aan:

UG -
Duitsland

 • Kapitaalinbreng:
  3.000 €
 • Oprichtingskosten:
  2.900 €
 • Oprichtingswijze: Overname UG

BV -
Nederland

 • Kapitaalinbreng:
  1.000 €
 • Oprichtingskosten:
  1.450 €
 • Oprichtingswijze: Overname BV
<h2>Waarom u KLEVIS zou moeten kiezen voor uw bedrijfsoprichting?</h2>

Profiteer van onze expertise en start uw bedrijf met de professionele diensten van KLEVIS Service GmbH. Wij bieden u ook uitgebreide ondersteuning op het gebied van nieuwe oprichting, bij het oprichten van een GmbH (Besloten Vennootschap) of een UG (met beperkte aansprakelijkheid).

Klevis Geschäftsführung

Online overname vennootschap

GmbH | UG | B.V.

  Hulp nodig?