+49 (0) 28 21 - 72 72 -70 info@klevis.de

BV kopen: Uw directe route naar bedrijfsoprichting.

Reserveer een Nederlandse B.V. bij Klevis Service GmbH en profiteer van de voordelen. De BV is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en komt ongeveer overeen met de GmbH in Duitsland.
Dankzij onze uitgebreide expertise zijn wij uw competente partner bij de aankoop van deze Nederlandse rechtsvorm. Wij begeleiden u professioneel bij het proces van bedrijfsoprichting. Reserveer nu uw BV. Met Klevis Service GmbH wordt de aankoop van een Nederlandse BV een transparant en efficiënt proces. Wilt u zakelijk uitbreiden in Nederland, maak dan gebruik van onze kennis en expertise.

Snelle markttoetreding in Nederland – De voordelen van de aankoop van een BV via KLEVIS

Klevis Service GmbH heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van vennootschappen, inclusief de Nederlandse BV – Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Deze voordelen maken Klevis Service GmbH tot een aantrekkelijke optie voor ondernemers die een snelle, veilige en professionele oplossing zoeken voor het betreden van de Nederlandse markt.

 • Snelle markttoegang: Door de aankoop van een slapende vennootschap. kunnen bedrijven onmiddellijk en zonder de tijdrovende stappen van een nieuwe oprichting de markt betreden.
 • Beperkte aansprakelijkheid vanaf dag één: Met een BV. die al in het handelsregister is ingeschreven, is de persoonlijke aansprakelijkheid van de aandeelhouders vanaf het begin uitgesloten, omdat het kapitaal volledig is gestort.
 • Onmiddellijke bedrijfscapaciteit: De ’ BV’s die door Klevis worden aangeboden, zijn direct beschikbaar en volledig operationeel, wat een snelle start van uw bedrijfsactiviteiten mogelijk maakt.
 • Geen oprichtingsformaliteiten: De aankoop van een .slapende BV bespaart kopers het proces en de formaliteiten van een nieuwe oprichting.
 • Professionaliteit: Door de jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsoprichting biedt Klevis Service GmbH hoogwaardig advies en betrouwbare service.

Budgetplanning: Wat kost de aankoop van een Nederlandse. BV via Klevis?

 • De kosten voor de aankoop van een Nederlandse. BV via KLEVIS bedragen € 2450.
 • Deze prijs is inclusief een startkapitaal van € 1000 en onze servicekosten.

In slechts 7 stappen naar de aankoop van een slapende vennootschap via KLEVIS

1. Vul de vereiste informatie in op het reserveringsformulier en reserveer uw toekomstige Nederlandse BV door het formulier terug te sturen.
2. We plannen een afspraak met een notaris, waarbij de aankoopkosten op de derdenrekening van de notaris moeten worden gestort.
3. Aankoop van een geregistreerde Nederlandse BV. voor € 2450.
4. Deze aankoopprijs dekt alle kosten voor overdracht, nieuwe registratie en het startkapitaal.
5. Overmaking van het startkapitaal van € 1000.
6. Ontvangst van het beschikkingsrecht over de BV nadat de overdracht van de aandelenkoopovereenkomst notarieel is bekrachtigd.
7. Aanpassing van de statuten aan uw bedrijfsactiviteiten.

Overzicht van andere slapende vennootschappen die beschikbaar zijn via KLEVIS.

Wij hebben jarenlange ervaring in bedrijfsoprichting en stellen u in staat om snel en soepel slapende vennootschappen te verwerven. Maak gebruik van onze expertise om uw zakelijk project op een solide basis te starten.

Naast de slapende vennootschap bieden wij ook deze Europese rechtsvormen als slapende

UG -
Duitsland

 • Kapitaalinbreng:
  3.000 €
 • Oprichtingskosten:
  2.900 €
 • Oprichtingswijze: Overname UG

GmbH -
Duitsland

 • Kapitaalinbreng:
  25.000 €
 • Oprichtingskosten:
  2.900 €
 • Oprichtingswijze: Overname GmbH

Redenen om voor KLEVIS te kiezen bij uw bedrijfsoprichting

Profiteer van onze expertise en start uw bedrijf met de professionele diensten van KLEVIS Service GmbH. Wij bieden u ook uitgebreide ondersteuning op het gebied van nieuwe oprichting, bij het oprichten van een GmbH (Besloten Vennootschap) of een UG (met beperkte aansprakelijkheid).

Klevis Geschäftsführung

Online overname vennootschap

GmbH | UG | B.V.

  Hulp nodig?