+49 (0) 28 21 - 72 72 -70 info@klevis.de
service

Ons dienstenpakket voor de oprichting van uw bedrijf

Al sinds 1996 begeleiden Wolfgang Heinrich Lohmann en Helga Derieth van het in Kleef gevestigd bedrijf KLEVIS aan de Nederlandse grens met veel succes ondernemers bij het oprichten van bedrijven, de overname van reeds opgerichte vennootschappen en herstructureringen. Naast een deskundig advies omtrent de juiste rechtsvorm van reeds opgerichte vennootschappen zijn ook aansprakelijkheidsaspecten van groot belang bij het opstarten van een bedrijf.

20 jaar betrouwbare samenwerking met de Klevis Service GmbH!

Sinds de oprichting in november 1998 behartigen wij uw belangen bij het oprichten of overnemen van een bedrijf. Wij nemen alle formaliteiten met betrekking tot de afwikkeling (belasting, naamgeving, inschrijvingen, verzekeringen, kantoorruimtes en nog veel meer) voor onze rekening. Oorspronkelijk boden we onze diensten alleen in Duitsland aan, maar in de loop der jaren hebben we ons portfolio in Europa uitgebreid met Nederland.

Jarenlange ervaring: goed advies dankzij ons netwerk

Een volledig dienstenpakket is voor ons vanzelfsprekend.  Dit is de reden waarom u als oprichter niet alleen van ons professionele KLEVIS-team kunt profiteren, maar ook van het bestaande netwerk dat is samengesteld uit erkende deskundigen voor het oprichten en leiden van bedrijven.  De jarenlange samenwerking met het al meer dan 35 jaar actieve „Provinzial“ assurantiekantoor Lohmann & Reinders OHG, de bedrijfsmakelaar Lohmann & Swertz GmbH en de domicile-dienst geeft ons de mogelijkheid op maat gesneden oplossingen en producten voor uw bedrijf aan te bieden.

Ook u helpen wij graag bij het starten van uw bedrijf.

Bedrijfspanden en vakantiewoningen in het centrum van Kleve

Bent u op zoek naar een bedrijfspand of een vakantiewoning in de mooie plaats Kleve? Onder www.ferienwohnung-kleve.de bieden wij u onze centraal gelegen, luxe vakantiewoningen aan.

Wij staan voor u klaar!

 

 

Online overname vennootschap

GmbH | UG | B.V. | S.L.

    Hulp nodig?

    Directeur Wolfgang Lohmann
    Helga Derieth
    Directeur Helga Derieth